Najaar opent met Maaike Ouboter

De Nederlandstalige singer-songwriter Maaike Ouboter opent het najaarsseizoen van QuiteQuiet Leiden. Op zaterdag 19 september staat zij op ons fraai aangeklede podium in Scheltema Leiden. De kaartverkoop is begonnen.

De jonge muzikante Maaike Ouboter veroverde Nederland en België met het ontroerende ‘Dat ik je mis’, een nummer dat ze zong in het tv-programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’. Het maakte haar in één klap beroemd. Maaike praat niet, ze proeft. Ze proeft zinnen. Ze begint, hakkelt soms, hapert. Herbegint dan. Het is alsof ze haar spraakwater eerst voldoende moet kruiden voor ze zich zeker voelt om een zin de wereld in te sturen. Ze noemt zichzelf een onderzoeker. Ze onderzoekt haar emoties, haar gevoelens. En schrijft daar dan een liedje over. Haar positief ontvangen debuutalbum ‘En hoe het dan ook weer dag wordt’ herbergt miniatuurliedjes vol hoop en melancholie. Een breekbaar en intiem concert.

Op deze avond treden ook Half Way Station en La Corneille op. QuiteQuiet werkt op zaterdag 19 september samen met de Nacht van Kunst en Kennis. De kaartverkoop verloopt via hun organisatie.

Maaike Ouboter, Half Way Station en La Corneille
Zaterdag 19 september 2015
Van 20:30 tot 0:00 uur (deur open: 19:30 uur)
Scheltema Leiden, Marktsteeg 1

Reserveer

Maaike-Ouboter (foto Aisha Zeijpveld)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s